15-то издание на Балкански Салса Конгрес в Боровец през декември

ЛАЙФСТАЙЛ

Безспорно, декември е месецът в който всеки се готви за един от най-светлите прязници, а именно Рождество Христово. Малко след него пък идва време за истинският купон, защото приятели се събират да посрещнат новата календарна година.

А какво ще кажете да впечатлите всички по Коледа и на Нова година?

15 Балкански Салса Конгрес ще бъде в началото на декември в хотел „Самоков“, град Боровец и продължава 5 дни ( 01.12.2022 – 05.12.2022). Дни изпълнени с танци, които ще обогатят и надградят вашите умения, а ако нямате такива, то със сигурност ще придобиете.

Впуснете се в магията на латино музиката и танците и накарайте кръвта ви да кипи. Това приключение определено заслужава да се изживее. Подарете си емоция като никоя друга! На 15 Балкански Салса Конгрес ще се срещнете с много хора на всякаква възраст – от малки до големи, хора с всякаква професия и социален статут, които са завладяни от магията на латино танците.

Очакват ви незабравими партита от всякакъв характер – до басейна, до изгрев слънце, афттрпарти и още много, които ще бъдат разпределени в 7 зали. Състезания в различни категории същи няма да липсват, защото хора от всякаква възраст ще се впуснат в надпреварата за победа.

Събитието ще бъде подкрепено от много артисти, DJ, танцови формати, танцьори и други, а кои ще бъдат те, следете за ъпдейти на събитието в социалните мрежи.

СЪБИТИЕТО ВЪВ FACEBOOK

БИЛЕТИ ЗА СЪБИТИЕТО