Хари и Меган избраха Клуни и Амал за кръстници

Uncategorized

Въпреки че първото им дете ще се роди през март 2019-а, принц Хари и съпругата му Меган вече са избрали кои ще бъдат неговите кръстници. Те са взели решение това да бъдат известни личности – Амал и Джордж Клуни.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са приятели с холивудския актьор и неговата съпруга, която е адвокат и защитник на човешките права. След като ги поканиха на своята сватба през май, сега те официално са ги помолили да напътстват в живота бъдещия им наследник.

„Джордж е чудесен във всяко отношение. Той е добър човек и от него ще стане един много добър кръстник!“, коментира пред Daily Mail Бен Бреслин, роднина на Джордж Клуни.

Той е категоричен, че братовчед му ще бъде чудесен кръстник на бъдещия член на британското кралско семейство.
Приятелството между двете семейства тръгва от Амал и Меган. След като Хари и избраницата му се венчаха, двамата бяха на гости на Клуни в имението им край Езерото Комо в Италия.

Много британски медии посочват, че близнаците на Амал и Джордж – Ела и Александър, които са на 1 година, ще си имат приятелче в лицето на детето на херцога и херцогинята на Съсекс, чийто пол все още се крие в тайна.