Трите певици на Галин с първо общо участие! Лидия се появи с баба си СНИМКИ

ЛАЙФСТАЙЛ

Актуалната фолк звезда Лидия заряза новата си половинка Атанас Колев и хукна по дискотеките с баба си. 

Преди няколко дни стана ясно, че откритието на фолк певецът Галин е гадже с бившия на Мария Илиева – певецът Наско Колев. Двамата дори не се крият, а той придружава половинката си почти на всяко участие. Е, на последното си остана вкъщи, а Лидия се появи с…баба си. 

Последното участие на изпълнителката на хита „Щрак“ в „Planeta by Eleven club“ беше емоционално, тъй като най-отпред да я гледа се беше позиционирала нейната баба, на която е кръстена и самата тя. Жената живее в чужбина и не е гледала внучката на живо и за нея беше истинско удоволствие да види пълното заведение и как с пълно гърло пеят нейните песни. 

Най-актуалният клуб в Студентски град събра за първи път трите певици на Галин на една сцена. Лидия, Десита и Симона направиха своя дебют на сцената като трио, а бабата на Лидия се радваше и на трите по равно. 

Хитовите звезди от „Алфа мюзик“ бяха изненадани от техен фен, който си е татуирал текста на песента им „GPS“. Лидия обърна внимание на младежа и завъртя татуираната му ръка към хората, за да видят за какво говорят от сцената,