Тотални хитови песни на Нелина изпълни Роси Пейчева

ЛАЙФСТАЙЛ

Наблюдателни фенове алармираха, че в рамките на три седмици три от емблематичните песни на Нелина се появиха в изпълнение на Расица Пейчева. “Явна атака“, “Творческо безсилие“ ,“Свършиха ли песните?“ ,“Къде отиде колегиалността“, са само малка част от коментарите в мрежата по повод опита на родопската изпълнителка да замести напусналата редиците на Пайнер Нелина.

Зрителите не спират да поръчват за поздрави в ефира на ТВ Планета фолклорните хитове в изпълнение на Нелина „Бях пил вино“, “Мъри Марийко“, “Станиното лице“ и мн.др, а липсата на Нелина и имена като Николай Славеев, Есил Дюран, Малина, Константин, Камелия и т.н. разклати сериозно димитровградската империя, коментират в бранша. Очакваме скоро новия албум на Роси Пейчева „Най-доброто от Нелина“ подсмихват се фенове.

Изглежда отсъствието на Жената-глас от ефира на телевизия Планета е осезаемо, щом от бившата й музикална компания са решили да я изчегъртат и заместят с изпълненията на Роси Пейчева. Чакаме вашите мнения относно изпълненията на двете певици и кое ви допада повече.