Това ли е новата светска двойка във фолка?

ЛАЙФСТАЙЛ

Младите надежди на фолк музиката Теодор и Тина се появиха в ефир и скандализираха всички с новината, че са новата светска двойка. Но дали това е така?! 

Телевизионният водещ Николаос Цитиридис бе категоричен в техните любовни отношения, но Папи Ханс се усъмни доста сериозно и ги подложи на зверко изпитание. 

„Двойка или не“ е новата рубрика на „Шоуто на Цитиридис“, в което решиха да участват амбициозните изпълнители Теодор и Тина. Доста умело влязоха в роля и успяха да заблюдят не само Цитиридис, но и целият му екип. Едиснтвено Папи Ханс се довери на вътрешния си глас и спечели. 

А истината е, че Тина и Теодор са просто приятели и между тях няма никакви любовни чувства. Но лесно успяха да заблудят всички с добра актьорска игра, а общата им професия допълнително накланя везните към възможността да са двойка в реалния свят. 

Зрителите на шоуто много харесаха участието им в шоуто и ги подканят да запишат дует в бъдеще, тъй като между тях се наблюдава необикновена симбиоза, която би била печеливша формула за песен.