Слави Трифонов праща Дивна в затвора

Uncategorized

„Нямам представа какво става с нейната пе„Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила – карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор”.

Това заяви шоуменът Слави Трифонов в страницата си във „Фейсбук”, възмутен от пътнотранспортното произшествие, в което младата певица участва преди няколко дни.

Слави Трифонов подчерта, че кариерата на Дивна е стартирала с негова помощ, след като тя спечели формата „Пей с мен” на 12-годишна възраст.

Според шоумена, „ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала “Арена Армеец” в шоу “Звезди на леда”. А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава.”

Думите на Слави Трифонов предизвикаха стотици коментари в социалната мрежа. Много потребители се съгласяват с изразеното от него възмущение и че в България правосъдната система има двоен стандарт спрямо обикновените хора от една страна и богатите и известните, от друга.

Част от потребителите на „Фейсбук” обаче смятат, че самият Трифонов няма право да се изявява като морален стожер и критиките му са проява на лошо отношение към колежка от шоубизнеса.

На 12 март певицата Дивна катастрофира тежко на пътя Русе-София близо до село Българене, област Плевен. В автомобила „Тойота Корола” с нея пътуваше нейна приятелка, моделът Кристин Илиева.

Самата Дивна не пострада сериозно при инцидента, но спътничката ѝ получи фрактури и на двата крака. През уикенда тя беше преместена от УМБАЛ „Д-р Георги Странски” в Плевен, във Военномедицинската академия в София, съобщиха от агенция „Интермоделс”, с която Кристин Илиева има договор. Лекарите правят всичко възможно да не се стигне до ампутация на десния крак на момичето, който е разкъсан при произшествието.

Разследването на катастрофата продължава, но според изнесените от МВР данни, вероятната причина колата да се забие в мантинелата е комбинация от превишена скорост, мокра пътна настилка и неправилна маневра за изпреварване.

Направеният на място тест на Дивна с дрегер за алкохол е бил отрицателен, като до този момент певицата, която има шофьорска книжа от около 2 години, не е участвала в други пътнотранспортни произшествия.вческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор”, коментира шоуменът