Сензация в „ШОУ“! Емануела проговори за отношенията си с Димитър Динев и разкри дали наистина чака бебе

Uncategorized

Емануела е една от топизпълнителките от попфолк жанра. Вече 10 години е на върха и продължава да радва с нови и провокативни хитове. Личният живот на звездата също винаги е предизвиквал бум, още повече, че Емануела се слави с доста пиперлив език и само, който не й е препречил пътя, не знае на какво е способна. Любовният й живот винаги е вълнувал феновете й, а тя пък от своя страна никога не го е крила. След като се раздели с бащата на втория си син Димитър Динев, Емануела отново усеща пеперудите в стомаха. Пред репортер на „ШОУ“ тя разказва за новия мъж в живота си – Мартин, за романтичната им почивка, бременна ли е наистина, иска ли да има трето дете, малтретирали ли са овцата в последния й клип и скарана ли е с колежката си Галена. Всичко това в ексклузивното интервю на изпълнителката на „Нотариално заверен“, която дава изключително рядко интервюта за медиите.
– Емануела, наскоро се върна от романтична почивка в Дубай. Как ти се отрази това пътешествие?
– Не ми стигна, искаше ми се да остана още. Бях там 5 дни, толкова успях да си взема почивка. Досега не съм била в Дубай и от много време искам да отида, но все се случва нещо и пропадат плановете ми. Много ми хареса!
– Отново си окрилена от любовта в лицето на новия ти приятел Мартин. Как се запознахте и как станаха нещата между вас?
– Ние се познаваме от малки. Не знам как се случиха нещата между нас… В началото беше като на майтап, след това обаче прерасна в нещо друго.
– Какво имаш предвид, казвайки, че се познавате от малки? – Ние се познаваме от около 17 години. Още преди да стана певица, да съм известна и т.н.
– Говори се, че си бременна? Мислиш ли да родиш трето дете? – Бременна съм през два месеца, особено преди месечния си цикъл и ми е подут коремът. Тогава, когато съм с прилепнал тоалет, задължително се пише, че съм бременна. Няма проблем, нека ме изкарват бременна колкото си искат. В момента не мисля да раждам отново.
– „Нотариално заверен” ли е приятелят ти, както се пее в последната ти песен?
– (Бурен смях) Да, нотариално заверен е! – В клипа на въпросната песен снимаш овца, което накара защитниците на животните да скочат срещу теб, че малтретираш животинката?
– Не сме я малтретирали, няма такова нещо. Аз самата много обичам животните и няма как да позволя в мое присъствие някой да се гаври с тях. Много против съм насилието към такива беззащитни създания. То е ясно, че никой нищо не е направил на животното, просто някои хора си търсят популярност чрез подобни изказвания и скандали. На собственика на овцата платихме 200 лв., за да я включим в клипа.
– Помирихте ли се с бащата на втория ти син Димитър Динев? При кого всъщност е детето и пита ли вече защо родителите му не живеят заедно?
– Какво значи помирение, след всичките тези неща, които са се случили?! Малко трудно може да се нарече по този начин, но се опитваме да имаме някакъв нормален тон пред детето. Синът ми е при мен, имаме споразумение и родителските права са мои. Той го взима, когато му е отредено и извън това още няколко пъти, но като че ли насилствено. Оставила съм Мити сам да прецени във времето какво е направил баща му и дали иска да има контакт с него Вече ми е досадно да говоря за Димитър, защото не ме интересува. Аз съм такъв човек, че когато продължа живота си напред, миналото все едно не се е случило. Даже ми е странно, че изобщо сме имали някакви отношения.
– Една от най-добрите ти приятелки те предаде, след като тръгна с него. Одобряваш ли постъпката й и още повече, че те обвинява в тормоз?
– Нека хората преценят що за човек е, когато ми се прави на приятелка и в същото време си ляга с бившия ми. Нейната постъпка не е изненада за мен. Имат си някакви игри с Митко, но не ме вълнува това. Той си е свободен човек и може да бъде с която си пожелае. Тя е доста обаятелна, умее да разказва нещата като от приказка, измисля си някакви истории… Нямам проблем с това изобщо!
– Нека те попитам и за взаимоотношенията ти с твоята колежка Галена. Наистина ли сте се сдърпали заради дублиране на много скъпи ботуши?
– Никога не сме се карали с Галена за такива глупости. Напротив, страшно много уважавам колежката. В добри отношения сме, само в медиите ни преписват някакви интриги. Нито аз, нито тя обръщаме внимание на такива глупости.
– Ти робуваш ли на марки, на скъпи дрехи, или залагаш главно на това да ти отива, без значение цената? Имаш ли, например, рокли за по 50 лева?
– Когато си харесам нещо, за мен няма значение колко струва, стига да мога да си го позволя, разбира се. Харесвам всякакви неща. Никога не съм отдавала значение на марката или парите. В крайна сметка те са едни хартийки. Да, имаме нужда от тях, живеем в материален свят, но не бива да са най-водещото нещо.
– В началото на кариерата ти вярваше ли, че ще стигнеш дотук и ще бъдеш сред топимената в бранша?
– Не! Всички важни крачки, които съм правила, са били по-скоро като на майтап. С Мартин отношенията ни започнаха също по този начин, а прераснаха в нещо много сериозно и красиво. Така се случи и с кариерата ми. Бях много несигурна дали трябва да се занимавам с това, дали това е моето поприще. Сега ми е любимото нещо и не си представям да работя нещо друго. Славата ми взима много неща, но в същото време ми и дава доста, както е при всяка друга работа. Бих съжалила, ако тази професия ми е отнела повече, отколкото ми е дала. А то е точно обратното.
– Допитвала ли си се някога до ясновидки или нумероложки? Какво са ти предсказали в бъдеще, което все още не се е случило и го чакаш? – Не вярвам на такива неща. Може да има едва-две, на които да съм повярвала… Но аз смятам, че човек сам чертае бъдещето си с изборите, които прави в живота си и пътят, по който поема.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

//www.blitz.bg