Ромина и Дарко Тасевски вилнеят на участието на Анелия в Planeta by Eleven club

ЛАЙФСТАЙЛ

Братът на панелистката от „На кафе“ Ромина Андонова се оказа почитател на музикалното творчество на фолк певицата Анелия и именно на нейно участие в столичен клуб избра да се забавлява по случай рождения си ден.

Ромина и Дарко Тасевски също бяха сред гостите на рожденика, а певицата Анелия веднага съзря известните гости и отиде на тяхното сепаре, за да разбере поводът за празника. След като се запозна с брата на Ромина, хитовата фолк звезда го засрами пред приятелите му и цялата дискотека с няколко думи.

Анелия поиска да разбере дали рожденикът си има гадже. След като получи отрицателен отговор, тя се обърна към всички девойки в заведението и започна да му търси жена. „Не си губи времето, избирай, а после ще ме викаш да ти пея на сватбата“, крещеше Анелия по микрофона.

Откакто са родители на три деца, Ромина и Дарко не излизат като преди по нощни заведения, но сега направили компромис заради празника на нейния брат. Футболната звезда се беше отдал на страстта си към хубавото наргиле, докато Ромина не спираше да танцува и да се радва, а певицата Анелия не спря цяла вечер да отправя поздрави към шумната ВИП компания.