Политици впечатлени от певицата Тина ВИДЕО

ЛАЙФСТАЙЛ

Младата надежда на „Пайнер“ Тина направи своя дебют като професионален изпълнител. Талантливата девойка, която атакува попфолк небосклона с песента „Шамар“, изнесе паметен концерт в Златни пясъци. 

Гостите на хотелския комплекс останали впечатлени от гласовите възможности на певицата и разнообразният репертоар, с който ги забавлявала край брега на морето. От кухнята разбрахме, че сред публиката били видни политици, които ласкаво се изказали за Тина и й дали кураж да продължава в същия дух. 

„Това момиче пее страшно хубаво и се държа така на сцената, все едно има 20-годишен професионален опит. Вечерта се оказа забавна и накара всички да станат и да танцуват, да забравят за ежедневието си“, гласи един от положителните коментари на очевидци за участието на Тина. 

Младата певица ги изненадала с естрада, фолклор и  актуални попфолк парчета. 

Тина била изключително щастлива, когато след края на участието при нея се изсипали хора за снимки и автографи. С това участие тя разбра какво е да бъде популярна и обичана, което й вдъхна сили за неуморна работа по следващия проект, който е обещала да промотира до месец.