Плеймейтката Глория Аенска е царицата на ТикТок у нас (Снимки)

ЛАЙФСТАЙЛ

От две седмици плеймейтката Глория Аенска е номер едно в платформата ТикТок

Красавицата, която в последно време е загърбила светската суета и купони, активно се изявява в ТикТок. Тя е насочила вниманието си в предсказания с карти Таро, изчисления на щастливи числа, изготвяне на хороскопи. Нейните клипове събират стотици последователи заради атрактивната визия на мацката и начина, по който представя прогнозите си.

Злобари шушукат, че богат ухажор на Аенска плаща, за да попма повече лайкове в мрежата, но засега това остава само св сферата на градските легенди и клюки.

Глория нашумя със скандалните си снимки, с които залива интернет. Красавицата работи като модел за сериозни брандове, но твърди, че няма да се откаже от голотата, защото обича тялото си и провокациите.

Преди да замине за Австрия, където живя 6 години и бе омъжена, миската бе сочена за държанка на Димитър Вучев-Демби, чието име се свързва с редица разследвания на атентати, покушения, наркотрафик и побои. Според клюките Глория е минала през леглото и на Антон Милтренов – Клюна. Самата Глория обаче нито е отрекла, нито е потвърдила тези слухове.

В списъка й с мъжките завоевания влизат доста популярни личности, сред които Валери Божинов и Слави Трифонов. Според клюката Аенска е топлила леглото на шоумена-политик половин година.