Нина Добрев рамо до рамо с Мишел Обама

ЛАЙФСТАЙЛ

Актрисата с български корени Нина Добрев застана рамо до рамо с Мишел Обама, за да подкрепи младежите в САЩ, решили да инвестират във висшето си образование. Тя прие поканата на първата дама на Америка и се включи в инициативата, която съпругата на Барак Обама стартира през 2015 г.

Името й е College Singing Day и се отбелязва на 1 май. Инициативата призовава младежите да се запишат в колеж. Тази година се състоя в Лос Анджелис и на нея присъстваха хиляди ученици, които тепърва ще бъдат колежани.

Добрев излезе на сцената заедно с колежките си Бейли Медисън, известна с ролята си в „Съпруга трофей“, Алиша Бо, позната с участието си в тийнейджърската драма „13 причини защо“ и Лаура Марано, която играе дъщеря на Чарли Шийн в „Психаротерапия“. Четирите актриси изтеглиха победителите в томболата, в която раздадоха 3 кожени раници, всяка на стойност 1000 долара.

Нина не изневери на чувството си за хумор. Тя направи забавно видео с Марано, която носеше тениска с надпис Beat ND (Удари НД – от анг). Затова Добрев обидено я попита защо иска да я бие, нали НД са нейните инициали. „Това е голямо недоразумение“, отвърна й Марано, но накрая българката сви ръката си в юмрук и двете се засмяха.

Мишел Обама също се качи на сцената. „Може би някой ви е казал, че не ставате за студент или че си поставяте прекалено високи цели. Ако е така, знайте, че и аз съм го преживяла. В гимназията ми казаха да имам по-малки мечти. В такива моменти трябва да се запитате дали да вярвате на хейтърите, или да следвате собствените си желания“, каза на учениците първата дама на САЩ, цитирана от „24 часа“.

Надявам се, че знаете, че не само може, но и ще промените света. Това е само началото“, написа в инстаграм Нина.