Най-добрите телефони за деца

Интересно

Ако е дошло времето да помислите за купуване на първи телефон за детето си, то със сигурно може да сте останали объркани от големия избор и бюджета, който бихте искали да отделите за него. Ето няколко модела издръжливи, стабилни, устойчиви и достъпни мобилни телефони от магазин за техника подходящи за първи телефон на вашето дете:

Apple iPhone – Най-добрият телефон за стартиране при деца

Apple iPhone е невероятно достъпен телефон, който предлага базово цялостно изживяване, тъй като вече има много нови модели, а старите за презентирани отдавна и цената им вече на пазара е достъпна за повечето хора, които държат на качествен телефон. Често може да бъде намерен на много изгодна цена при телефони втора ръка от магазин за техника, облекчавайки бюджета, докато дойде време детето да се научи как да се грижи за телефона си и да го цени. Всъщност за децата, които имат телефони, е добре да започнат с модел Apple iPhone по-стар модел, за да докажат, че могат да се грижат за телефона, като не го счупят, загубят или оставят някъде, където може да бъде откраднат.

Apple iPhone има добри настройки на камерата, жак за слушалки, голяма батерия (полезна за деца, които обичат да играят игри и не се сещат да го зареждат) и достатъчно голям дисплей. Моделите се предлагат с различна по големина вътрешна памет, така че ще имате избор, за да разполагате с достатъчно място за снимки, видеоклипове, приложения и игри. Производителността е достатъчно добра като за тел втора ръка, а за малко дете, което току-що започва да работи със смартфон, това е страхотно.

Плюсове:

  • Достъпност
  • Прилично голям дисплей
  • Дълъг живот на батерията

Samsung Galaxy – Най-добрият детски телефон за семейства със Samsung

Samsung не е известен със своите смартфони от нисък клас, но след като LG напуснаха бизнеса със смартфони, Samsung започнаха да подобряват своите телефони от по-нисък клас. Точно Samsung Galaxy е телефон от магазин за техника, който изглежда и работи точно като Galaxy от по-висок клас.

Батерията му е повече от достатъчна, за да издържи цял ден употреба за повечето хора, достатъчна е и за деца. Висококачествената му камера е страхотна, а в комбинация с останалите камери е върха. Телефона има вътрешна памет, която не е много голяма, но ако вие имате нужда можете да намерите модел телефон втора ръка, който вече ще е ъпгрейднат с допълнителна памет на много по-ниска цена или да добавите допълнителна памет.

Плюсове:

  • Ниска цена
  • Много добри камери
  • Издръжлива батерия

Минуси:

  • Малка вътрешна памет

Телефоните на Samsung и Apple

Телефоните на Samsung и Apple са много добре проектирани и тествани с течение на времето като получават софтуерни актуализации с всички необходими функции и не са много скъпи, като ако сте с по-малък бюджет можете да ги намерите на много по-ниска цена при телефони втора ръка от магазин за техника. Моделите на Samsung Galaxy и Apple iPhone са наистина отличен пример за развитието в технологична посока на смартфоните както откъм дизайн, така и откъм функции и опции за управление – имат много добра настройка на камерата и процесор, който да задоволи вашите нужди ина вашите деца също. За ниска цена можете да намерите перфектното устойство с достатъчно много място за съхранение за забавления с игри и настройки на камерите, които са сред най-добрите на пазара.