Емануела смени професията си

ЛАЙФСТАЙЛ

Фолк звездата Емануела нагорещи страстите по време на своето участие в Planeta by Eleven club. Изпълнителката на хита „Гледай ме на снимка“ показа завидни умения, които нямат нищо общо с музиката и професията, в която се изявява от години. 

Скандални кадри показват колко е добра Емануела в правенето на…свирки. А видяното от очевидци ги остави без дъх, но все пак се намериха и такива, които се съвзеха и успяха да заснемат случващото се. Най-актуалното заведение в Студентски град има нова интересна игра, в която всеки гост-изпълнител е предизвикан да направи нещо интересно на сцената. Самите предизвикателства се поставят от гостуващия изпълнител за негов колега, който ще пее след него. 

Наскоро Меди беше предизвикан от Илиян да покаже как диша от актуалните балони, пълни с райски газ. Той от своя страна пожела да види Емануела в ролята на барманка. Тя без никакво притеснение се нареди до опитните специалисти, които й показаха няколко интересни трика.

Оказа се, че Емануела е добре запозната с правенето на популярния шот „Арабска свирка“ и намери зад бара нужните съставки, за да покаже на всички колко е добра. А после с голям кеф изпи собственоръчно направените шотчета. Хитовата звезда се изкефи на макс на предизвикателството на своя колега, а диджеят я подкани да измисли предизвикателство за нейната колежка Анелия, която ще се качи на сцената тази сряда. Във въпросната вечер ще стане ясно дали Емануела е проявила креативност и ще постави ли колежката си в неудобна позиция.