Дебютантката Анджелина се оплака от свой колега СНИМКИ

ЛАЙФСТАЙЛ

Нов скандал се заформя в българският шоубизнес. Дебютанката Анджелина се оплаква от нейният колега и бивш приятел изпълнителят Александър Робов, който не спира да досажда на своята бивша половинка.

Говори се, че той не спрял да търси сексимвола Анджелина и по всевъзможни начини се опитва да се свърже с нея. Нещата били взели превес когато преминали в реалният живот, а не само в социалните мрежи.

Дали целта на младият изпълнител е да си върне Анджелина или иска да се добере до идеите на изкустителката, ние не знаем.

Анджелина от години е сред най-горещите и желани жени в България и на Балканите и е блян за хиляди мъже, които точат лиги по нейните снимки в социалните мрежи. Малцината които са имали допир до красавицата споделят, че са повече от впечатлени от нейните обноски, възпитание и перфектен външен вид.

Когато потърсихме обаче Анджелина за коментар по темата и да сложи край на темата веднъж завинаги, тя сподели че Александър Робов никога не е бил нейно гадже. Нещо повече, Анджелина сподели че всеки е имал върхове и падения в живота си и дори допълни, че за нея, той е падение.

С оглед на ситуацията, самата Анджелина ни предостави ексклузивни скрийншоти на съобщения от Александър Робов, който и пише в една от най-използваните платформи.

Каква е причината за крахът в отношенията между двамата  – ние не знаем. Видимо обаче Анджелина е продължила напред, а Александър Робов все още изпитва нещо към нея. Той дори стига по-далеч като и пожелава да бъде щастлива с новата и половинка. Дали обаче Анджелина има нов мъж до себе си – тя не разкрива. Само загадъчно се усмихна..